torstai 23. kesäkuuta 2011

Ellan ihana huone ja talokaappeja

Kun eilen selailin Ohdedoh:ia, törmäsin ruotsalaisen pikku-Ellan huoneeseen, jossa Ikean Billy-kirjahyllyt on tuunattu upeiksi talo-kaapeiksi! Tuo tuunausvinkki oli hauska löytö, sillä olen jo joskus raskausaikana tallentanut koneelle kuvia jostain toisesta lastenhuoneesta, jossa on talokaappeja, ja haaveillut että jonain päivänä mulla on innostusta toteuttaa sellaiset. Muutenkin Ellan huone on ihana!

kuva: ohdeedoh

kuva: ohdeedoh

kuva: ohdeedoh

Ellan äidillä on oma blogi, josta löytyy tarkempaa tietoa talokaapeista ja siitä miten sellaiset tehdään: linkki blogiin. Mikäli ruotsin kieli ei oikein suju, niin selostusta kaappien teosta löytyy kyllä myös tuolta Ohdeedoh:n jutusta.


Nyt kun kerta alettiin talokaapeista puhumaan, niin pakko vielä jatkaa aiheesta. Tässä hollantilaisen Kast van een Huis -firman ihania talokaappeja:
2 kommenttia:

  1. Aivan ihana blogin idea!
    Meille on tulossa poika elokuussa ja talon rakentamisen ohessa olen yrittänyt löytää inspiraatiota pojan huoneeseen. Blogisi on loistava!! Aivan ihana. Jään seurailemaan ehdottomasti!

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi sinulla! :) Täällä haaveillaan omakotitalosta ja omista huoneista meidän lapsille. Täältä saan varmasti monen monta inspiraatiota huoneisiin. Löysin blogin tänään ja oli pakko ruveta heti lukijaksi! Mahtavaa!

    VastaaPoista