keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Ihana Ingela


Törmäsin taannoin Pinterestissä (missäs muualla!) Ingela P. Arrheniuksen kuvituksiin. Voi miten ihania ne ovatkaan! Ingelan julisteita haluan kyllä useamman lastenhuoneen seinälle, kunhan pieni pintaremontti saadaan tehtyä ja nuorempi muutettua samaan huoneeseen. Ja "maatuskoja" on pakko hommata, jos ei itselle, niin ensi jouluna pukin konttiin! Ingela on kuvittanut myös esimerkiksi palapelin, lautasia (harmi kun eivät kestä mikroa!) ja lasten kirjoja (pakko ehkä ostaa kuvakirjoja, vaikka kielenä onkin ruotsi).

Kuvat Ingelan omilta sivuilta sekä OMM-designin sivuilta. Suomalaisista nettikaupoista Ingelan tuotteita myy esim. Dekoro, Konglomerat, ja kirjoja esim. Akateeminen kirjakauppa ja Bookplus.

3 kommenttia:

 1. Olispa ihana saada noi kolme ylintä kankaana lastenhuoneen seinälle...

  VastaaPoista
 2. Hei, kiva, että tämä blogi on taas voimissaan! Itse olen myös tykästynyt ihan hurjasti ingelan tuotoksiin ja olenkin niitä kuolaillut jo moneen kertaan. Etsinyt vaan sopivaa tekosyytä ostaa jotain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie odotan epätoivoisesti, että saan joskus poikien huoneen rempattua, ja silloin mulla on hyvä (teko)syy ostaa pari Ingelan julistetta. :)

   Poista