sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Tuunaa Ikeaa

Ikean huonekalut on hyviä ja halpoja. Mutta haluaisitko kuitenkin jotain uniikimman näköistä, jotain värikkäämpää? Tässäpä muutama ratkaisu:

Ensinnäkin: Mykea
Mykea on nettisivusto, jossa myydään Ikean huonekaluihin tarkoitettuja tuunaustarroja. Tarroja löytyy mm. Malm-lipastoihin, Expedit-hyllyyn ja Lack-pöytään. Mikäli ymmärsin oikein, kuka tahansa voi alkaa Mykea-suunnittelijaksi. :)Toinen vaihtoehto (jos ei halua maalata) on painella rautakauppaan/sisustustarvike-liikkeeseen/Etolaan, ja ostaa d-c-fixiä. D-c-fix on kontaktimuovia, jota voi käyttää sisustuskäyttöön. Kaveri on päällystänyt puukuvioisella muovikalvolla kaiutinkotelot, ja tuttava päällysti dc-fixillä keittiönkaapit. Olen nähnyt netissä myös kaakeleiden päällystämistä d-c-fixillä, ym. Kerran Deco-lehdessä näkyi Ikean Malm-lipasto, jossa oli ilmeisesti käytetty d-c-fixiä (pahoittelen huonolaatuista kuvaa: kuvattu lehdestä):Inspiraatiokuviksi sopivat myös esimerkiksi tämä dekolehden messuosasto:
kuva: deko
Ja tämä tuunattu (tosin maalattu) Ikean Ivar:
kuva: Livet hemma
Ikean huonekalujen tuunaamisesta kiinnostuneille vinkiksi myös nettisivu Ikea Hackers, jonne kuka tahansa voi lähettää kuvia omista Ikea-tuunauksistaan.

3 kommenttia:

 1. Ompa mainioita tarroja! Ideoita lähti pursuilemaan päässä! ...miksei meillä voi olla monen montaa lastenhuonetta, kun ei nämä ideat mahdu yhteen :D

  Kiitos osallistumisesta arvontaan!

  VastaaPoista
 2. Löysin sattumoisin blogiisi. Kivoja ideoita tosiaan! Täytyy käydä aina välillä kurkkimassa. ;)

  VastaaPoista
 3. Riikka: Voi kun olisikin monta lastenhuonetta, jotka kaikki saisi sisustaa eri tavalla ja käyttää kaikki mahdolliset ideat! Tai voi kumpa saisi työkseen suunnitella lastenhuoneita!
  Nirppu: Mukavaa kun uusia lukijoita eksyy mukaan! :)

  VastaaPoista