torstai 31. tammikuuta 2013

Ferm Livingin tapetteja

Ihan pakko vielä jatkaa heti perään aiheesta Ferm Livingin tapetit. Jäi nimittäin harmittamaan, kun en sitten niitä muita ihania esitellyt edellisessä postauksessa. :)  Niitä kun riittää! Tässä muutama esimerkki. Ferm Livingin tapetteja löytyy muuten nykyään myös Ellokselta! Itse odottelen, että josko tulisi alekoodi, jolla saisi myös merkkituotteista kunnollisen alennuksen. Sitten tilaan sen edellisen postauksen tapetin. :)








Kaikki kuvat Ferm Living Shopista. Ja tämä Ferm Livingin jatkuva toistaminen ei ole mainos... satun vaan tykkäämään ihan älyttömästi tuosta tyylistä: mainoskuvatkin on kaikki niin ihanasti somistettuja että alta pois!

Tapettirakkautta

Miten voi ihminen rakastua näin kovasti yhteen ja tiettyyn (liian kalliiseen) tapettiin? Tätä on PAKKO saada poikien huoneeseen, kunhan siellä pintarempataan kesällä! :)

Kenzie Poo

Skandinavian Deko
My Skandinavian Home

My Skandinavian Home

Ferm Living

Kuva Pinterestistä, lähde tuntematon...



Tapetti on Ferm Livingin Harlequin. Ferm Living on kyllä muutenkin jotain ihan käsittämättömän ihanaa! Jos voittaisin lotossa, päätyisi meidän huusholliin varmaan pakettiautollinen niiden tuotteita... Nämä ainakin ekana lastenhuoneeseen:






keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Ihana Ingela


Törmäsin taannoin Pinterestissä (missäs muualla!) Ingela P. Arrheniuksen kuvituksiin. Voi miten ihania ne ovatkaan! Ingelan julisteita haluan kyllä useamman lastenhuoneen seinälle, kunhan pieni pintaremontti saadaan tehtyä ja nuorempi muutettua samaan huoneeseen. Ja "maatuskoja" on pakko hommata, jos ei itselle, niin ensi jouluna pukin konttiin! Ingela on kuvittanut myös esimerkiksi palapelin, lautasia (harmi kun eivät kestä mikroa!) ja lasten kirjoja (pakko ehkä ostaa kuvakirjoja, vaikka kielenä onkin ruotsi).

















Kuvat Ingelan omilta sivuilta sekä OMM-designin sivuilta. Suomalaisista nettikaupoista Ingelan tuotteita myy esim. Dekoro, Konglomerat, ja kirjoja esim. Akateeminen kirjakauppa ja Bookplus.

tiistai 15. tammikuuta 2013

IKEA - Tee-se-itse-projektien ihmekauppa

IKEAn tuotteista löytyy paljon edullisia tuotteita tee-se-itse-projekteja varten, ja netti on pullollaan ihania ideoita. Tässäpä muutamia lastenhuoneeseen sopivia ideoita:



Leikkikeittiön muodonmuutos:



IKEA
Family Living

Hyllystä nukkekodiksi tai legotaloksi:

IKEA
101 woonideeen
Ikea Hackers


Pöytäsetin muodonmuutos:

IKEA
Apartment therapy


IKEA
Meet the Dubiens



Teltan uudistus:

IKEA

Little Free Radical








lauantai 12. tammikuuta 2013

Väriä, paljon väriä!

Lastenhuoneessa väri-ilottelu on sallittua, jopa suotavaa, vaikka muu koti olisikin hillitympi. Väreillä saa leikkiä lastenhuoneen sisustamisessa, ja mikäs sen ihanampaa kuin tuunata vanhasta huonokuntoisesta kirppislöytö-huonekalusta mallikelpoinen lastenhuoneen kaluste kirkkaan värikkäällä maalilla.

Bolig magasinet
Tämän kuvan löysin Pinterestistä, ja siinä oli linkki Mamamekko-blogiin.Blogista en kuvaa löytänyt, joten alkuperästä ei varmuutta.

Jess Quinn

Kootut Murut
Kuva Pinterestistä, josta oli linkki Jikke's -blogiin, mistä en pika-etsinnällä kuvaa löytänyt. Sieltä kuitenkin lienee.

Kuva Pinterestistä, linkki Room Seven USA -sivuille, mistä kuvaa ei enää löydy.

Babyccino Kids






torstai 10. tammikuuta 2013

Tee itse hauska naulakko

Lastenhuoneet ovat siitä hauskoja huoneita, että niiden sisustamisessa saa hullutella tavallista enemmän. Niinpä ne houkuttelevatkin monenmoisiin tee-se-itse-projekteihin. Tässä muutama hauska lastenhuoneen naulakko-idea:

Playmobil -naulakko, kuva täältä


Eläin-naulakko, kuva ja ohjeet täällä

Kuva ja ohjeet täältä

Lasten puisista rakennuspalikoista tehty naulakko, ohjeet ja kuvat täältä


Erilaisista vetimistä tehty naulakko (toimii monen tyylisillä vetimillä), ohjeet ja kuva täältä